Cand vrei sa parasesti zona de confort-Romania

“Vorba aia pofta vine mancand, dar cateodata te si saturi. Te bagi in joc si joci pana obosesti si vrei sa faci o pauza si ti se pune pe chelie sa evadezi. Si dai research si cauti: viata buna, nu stress, viitor sigur, progres, cauti in toate topurile si in sfarsit gasesti locatia perfecta.
Ca parca te-ai saturat de mentalitati construite la scoala vietii si de filosofia postdecembrista a unora care au pretentii sa te adresezi cu dumneavoastra, si cum tu esti asa mai inadaptat si sensibil la “te descurci cum poti” in democratie, ajungi la concluzia ca trebuie sa faci marea mutare.
Si uite asa lucrezi de zor la valize si la planurile de viitor si-ti spui in sinea ta intr-o zi “o sa ma intorc barbat”. Patriot dar totul pana la confortul personal, nu ca ti-ar pasa de capra vecinului dar unii nu au pic de nesimtire si au mai multe capre. Asa ca de mandrie, nu de ciuda te duci sa nu-ti mai poarte nimeni de grija.
Nu stiu voi ce planuri aveti da eu o sa ma duc cat mai departe, sa nu ma gaseasca astia de tot cersesc numai taxe, desi eu tot timpul ii votam  pe ceilalti.”

inca nu ma regasesc in randurile de mai sus, dar tot o sa fac ceva joc de glesne inafara cercului.

Fii carcotas, comenteaza !

You may also like...