Mesajul Romaniei de pe 26 mai, mai clar ca niciodata

26 mai va ramane in istoria romanilor find un exemplu de constiinta nationala. Este prima data dupa “revolutia” din ’89 cand vad mobilizare dictata parca de o voce subconstienta “gata ne-am saturat” duceti-va dracului cu circul vostru ieftin. Ne-a luat cam 30 de ani dar ne-am trezit. Romania si-a spus cuvantul, acum e randul alesilor sa fie rezonabili si sa inteleaga ca ei sunt in slujba tarii si nu invers.
Si mai trebuie inteles faptul ca batranii acestei tari dar si tineretul needucat merita a doua sansa, cineva trebuie sa-i aduca la realitatea din prezent, si asta este o mare provocare.  Cu cat aceasta categorie devine mai mare cu atat mai greu ne va fi sa mergem inainte.
Cat despre urmatorii pasi, nu sunt analist politic, dar ar fi bine sa fie lasati sa-si duca crucea cei care inca cred ca au puterea de decizie in aceasta tara, trebuie doar ghidati de decizia poporului, impinsi de la spate si lasati sa iasa usor pe usa din spate.

Din experienta personala “in viata obtii numai ce ai negociat, ori risti sa ramai cu ceea ce ti se ofera”, asa ca daca credeti in minuni stati relaxati si lasatii pe altii sa decida pentru voi si o sa aveti doar alternativa sa fiti plangaciosi.

Concluzia este ca impreuna putem decide pentru noi, separati vom decide doar pentru interesele unora. Sa tineti minte acest lucru si sa va indepliniti exemplar datoria de a decide ventru voi , mergand la urmatoarele alegeri.

Fii carcotas, comenteaza !

You may also like...